Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Den před Murrayho svatbou oznámila jeho trenérka, že čeká dítě

Autor: ČTK, tej

Bývalá světová jednička Amélie Mauresmová je těhotná. Kapitánka francouzské tenisové reprezentace, se kterou ji příští týden čeká v Ostravě semifinále Fed Cupu s českým týmem, to bez bližších informací oznámila na sociální síti Twitter. Oznámila to den před svatbou Andyho Murrayho, kterého trénuje.

"Jsem tak šťastná. Dítě se narodí v srpnu," napsala pětatřicetiletá Mauresmová, která spolu s fedcupovým výběrem Francie trénuje také třetího hráče světa Andyho Murrayho .

S britským tenistou spolupracuje od loňského června, před tím vedla wimbledonskou šampionku Marion Bartoliovou nebo Bělorusku Victorii Azarenkovou. Hráčskou kariéru Mauresmová ukončila v roce 2009, tři roky po triumfech ve Wimbledonu a na Australian Open.

Murray se už v sobotu žení. Za manželku si bere svou dlouholetou přítelkyni Kim Searsovou. Svatba se uskuteční v sobotu v katedrále ve skotském Dunblane, kde se Murray před 27 lety narodil. Na velikou událost je pozváno přes sto hostů, včetně bývalého kouče skotského tenisty a současného trenéra Tomáše Berdycha Daniho Vallverdu.