Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Lafatův rozhovor v televizi? Ty jsi hovado, přeřvali ho fanoušci Slavie

Autor: med

Televizní rozhovor s takovou kulisou ještě David Lafata určitě nezažil. Po vítězném derby nad Slavií se dostavil v přenosu ČT k rozhovoru jako nejlepší hráč domácích a fanoušci soupeře mu dali co proto... A nejen jemu.

Letenský stadion už byl v tu chvíli prázdný a obsazený zůstal jen sektor hostujících fanoušků, který se nacházel nedaleko stolku, kde hodnotili derby komentátor Pavel Čapek s experty Pavlem Kukou a Pavlem Karochem.

Když hovořil Čapek, fanoušci byli víc potichu, jakmile Lafata popisoval průběh utkání a svojí vyrovnávací branku, hned se ozvali. "Lafato, ty jsi hovado," přehlušili jeho odpověď. A to nebylo všechno... "Č**ak Lafata," zařvali si záhy na kanonýra úhlavního rivala.

Sparťanský kapitán to ale bral s humorem. Jen se pousmál a dál hodnotil zápas. Fanoušky hostů urážky ale neomrzely. Po Lafatovi si vzali na paškál šéfku ligových rozhodčích Dagmar Damkovou a začali ji urážet pokřikem „p**a Damková“. I to všechno bylo slyšet ve vysílání.

VIDEO: fanoušci Slavie uráží Lafatu a Damkovou

Damkovou uráželi fanoušci Slavie už během odpoledního pochodu na Letnou. U Rudolfina, kde měli příznivci červenobílých poslední velký sraz, sborově skandovali stejný urážlivý pokřik.

Příkladem nešli ani sparťané. Ti během utkání opakovaně i přes několik varování hlasatele, že škodí Spartě a hrozí klubu pokuta, skandovali rasistický pokřik „Jude Slavie“.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 2:1
Video se připravuje ...