Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující důkaz v kauze Vladimíra Růžičky: Půl milionu přišlo z účtu manželky!

Autor: top

Kauza »Růžička a 500 tisíc na dřevo« dostává nečekaný rozměr! Blesk včera získal šokující důkaz, že v celém případu figuruje i jméno manželky trenéra hokejové reprezentace Evy Růžičkové!

Vladimír Růžička přiznal, že v letech 2012 a 2013 přijal dvakrát v hotovosti 250 tisíc korun od Miroslava Palaščáka, otce bývalého hokejisty Slavie. Ten tvrdí, že mu za to tehdejší kouč a manažer »sešívaných« nabídl, „že se o kluka postará“.

Stále zůstává otázkou, zda lze částku nazývat jako sponzorský dar, půjčku nebo úplatek. To už nyní musí vyšetřit policie, která se případem začala zabývat.

Jisté je naopak to, že peníze nakonec byly Palaščákovi vráceny. Nyní ale vyvstává nová otázka! Blesk totiž získal výpis z účtu Miroslava Palaščáka, z něhož vyplývá, že 500 000 dostal nazpátek 25. listopadu 2014 z účtu Růžičkovy manželky Evy! Proč?! „Tvrdil, že je to jejich společný účet,“ řekl Blesku Palaščák.

Výpis, který je důkazem, že půl milionu přišlo Palaščákovi z účtu manželky Vladimíra Růžičky. Výpis, který je důkazem, že půl milionu přišlo Palaščákovi z účtu manželky Vladimíra Růžičky.Foto archiv Blesk

Dokument každopádně potvrzuje vyjádření současného vedení Slavie, které se od Růžičkova jednání už v pondělí distancovalo a vyvrací prvotní tvrzení Růžičkova kamaráda a prostředníka Jiřího Moučka, který Blesku řekl: „Ty peníze jsem vracel převodem.“

Další otázkou je, proč a jak se 500 tisíc korun na účet Evy Růžičkové dostalo z trezoru, kam Růžička podle svého vyjádření dva obnosy po 250 tisících v hotovosti pokaždé uložil?

CELÉ VIDEO: Jak je to s Růžičkou a záhadným půl milionem?
Video se připravuje ...