Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Wawrinkova manželka: Že žije pro rodinu? Jde mu jen o tenis, pláče

Autor: pan

Už podruhé jí život, nebo spíše tenista Stanislas Wawrinka, uštědřil těžkou ránu. Jednačtyřicetiletá bývalá modelka Illham Vuilloudová se musí smířit s dalším a už asi definitivním odchodem jejího manžela.

Chci se soustředit jen na svoji kariéru, to je moje priorita. Rozchod mě bolí, ale nešlo to jinak. Prožili jsme spolu spoustu nádherných i těžkých chvil. Ale někdy vám život přichystá jinou cestu," píše Wawrinka na svých facebookových stránkách.

"S Ilham byl skvělý život, byli jsme výborná rodina, navíc v roce 2010 se nám narodila dcera Alexia. Vždycky jsme chtěli být pohromadě navzdory tomu, jak náročná je kariéra profesionálního tenisty. Bohužel to nebylo možné skloubit," pokračuje grandslamový vítěz.

"Ilham vždycky zůstane matkou mé dcery a člověkem, kterého mám rád a kterého respektuji. Už napořád zůstaneme rodinou. Já osobně udělám všechno proto, abych tady byl hlavně pro naši dceru Alexii, říká Wawrinka.

Opustil ji už před pěti lety

Jinak se na desetiletý vztah dívá stále ještě Švýcarova žena Ilham. Wawrinka ji totiž opustil již před pěti lety krátce po narození dcery.

"Bylo to v době, kdy se vrátil z daviscupového utkání s Kazachstánu. Řekl, že mu utíkají roky a musí se věnovat tenisu. Sbalil se a odešel na hotel. Kdyby mi to řekl dříve, mohli jsme situaci nějak řešit," vzpomíná na těžké období televizní komentátorka.

A pokračuje: "Pro něj teď existuje jen tenis, tenis, tenis. Nic jiného už nevidí. Je to úplně jiný člověk, strašně se změnil," říká pohledná brunetka.

Ilham navíc nesouhlasí i s dalším prohlášením svého manžela. "Roger (Federer) vždycky cestuje s celou rodinou, ale nám to nevyhovuje. Jen samé hotely, letiště, cestování. To není nic pro děti. Je jasné, že není snadné letět na měsíc do Ameriky bez dětí, ženy. Ale sám jsem si to vybral, miluju tenis," říkal Wawrinka.

"To není pravda, cestování a turnaje nejsou důvodem konce našeho vztahu. Ostatní i lépe postavení tenisté než Stan tohle zvládají, rodinný život u nich funguje. Jemu jde o tenis, svobodu, a to v každém ohledu. Opakované malé lži a emociální zrady úplně zničily důvěru, kterou jsem v něj měla,“ uzavírá se slzami v očích Vuilloudová.