Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vácha vyrazil na MS v hokeji a tohle si vzal na sebe: Hadříky za 20 tisíc!

Autor: Petr Němec (Blesk)

Nic nepodcenit a naopak být před válkou o titul připraven na všech frontách. Modeman ze Sparty Lukáš Vácha (26) zbrojí na sobotní ligový šlágr s Plzní na Letné.

Jako první udeřil jeho nefotbalový arzenál. Zákopem, který »Vašon« dobyl, byla O2 arena v Libni při mači Růžičkových hokejistů s Kanadou.

Ďábel s andělskýma očima z letenské zálohy, který nejde na hřišti pro ránu daleko, přišel na ochoz celý v černém. Nad jeho sexy legínami pod koženkovými šortkami se pánové neznalí trendy svršků nevěřícně štípali do tváří.

Roztoužené dámy všeho věku zapomínaly na Jágra na ledě a upadaly do extáze.

„O módu se zajímám, ale určitě ne víc než o fotbal,“ povídá o sobě a své libůstce Lukáš Vácha.

V pondělí večer nasadil ohoz za bratru 20 000, což zase není až taková drahota. Říká se mu český Beckham a Sparta by dala majlant za to, kdyby proti Plzni zakopal jako on…

Jsem jednička. Modeman Lukáš Vácha v oblečku, kterým ohromil O2 arenu.Foto Martin Sekanina BLESK

Stylista Dušan Chrástek: Lukáš se vyzná

„Lukáš se v módě vyzná a nakupuje u značky Zara. Líbí se mi, že se nebojí trendy legín, které by na sebe většina českých mužů asi nevzala. Za sebe bych mu dal známku 1-, a to kvůli nazouvacím pleteným botám. S nimi je černé barvy už příliš. Oživily by ho červené kotníčkové tenisky nebo bílá sportovní obuv, třeba od Airmaxu.“

Pavel Horváth fandil se synkem Patrikem a fotbalistou Rajtoralem.
Pavel Horváth fandil se synkem Patrikem a fotbalistou Rajtoralem.