Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tahouni reprezentace zapíjeli čtvrtfinále: Postup spláchli pivem ...i s Růčou!

Autor: vba

V neděli večer si čeští hokejisté definitivně zajistili účast ve čtvrtfinále. A trojice Jakub Voráček (25), Ondřej Pavelec (27) a Radek Smoleňák (28) si pak zašla na zaslouženou odměnu!

Dvě »orosená« si česká skupinka dopřála po výhře 4:2 nad Německem po boku jejich kladenského parťáka Jiřího Tlustého (27) a litvínovského šampiona Martina Ručinského (44).

Ten nemůže být s nároďákem na ledě kvůli zraněnému obratli, kamarády tak alespoň vytáhl do svého oblíbeného lokálu v centru Prahy.
Rozhodně ale nešlo o žádnou neřízenou chlastačku! Trio postup zapilo dvěma pivy, u nichž pozorně sledovalo ostravský duel Slovensko – Rusko (2:3p). Sondovali možného soupeře pro čtvrteční čtvrtfinále.

Stihli večerku

Hned po jeho skončení ale »Voras« jako správný kapitán zavelel: „Platím!“ Za celý stůl zacáloval účet a trojice vyrazila zpět na hotel, aby dodržela večerku, která byla hodinu před půlnocí.
Jak vidno o hokejisty se, na rozdíl od jejich kdysi neřízených fotbalových kolegů, nikdo starat nemusí. Tak snad si víc zasloužených piv dopřejí i v neděli po finále!

Voráček to jako správný kapitán vzal na sebe a zaplatil.
Voráček to jako správný kapitán vzal na sebe a zaplatil.