Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

MILIONOVÝ LUXUS! Takhle si jezdí čeští hráči pro medaile

Autor: iSport.cz

Používají jiný dopravní prostředek, ale cestu mají stejnou – směr O2 aréna a získat tam medaili. Nejlépe tu zlatou. Český národní tým využívá pro přepravu z hotelu Selský Dvůr v Hostivaři autobus Iveco Magelys za 6,5 milionu korun. Největší hvězda týmu útočník Jaromír Jágr (43) vyráží jako předvoj v luxusním BMW X4 v ceně 1,5 milionu korun. Stejnou značku, ale jiný model využívá i stratég Vladimír Růžička (51)!

Pohodlný kolos Čechů

Autobus Iveco Magelys 

Je dlouhý skoro 13 metrů a vejde se do něj až 57 cestujících. Nabízí jim veškeré pohodlí od klimatizace až pohodlných sedaček. K dispozici je i síť Wi-Fi, USB přípojky a elektrické zásuvky. Stejný model autokaru dostali k dispozici i ostatní reprezentační týmy. Cena za tento model je 6,5 milionu korun. Na palubě má ale pasažéry k nezaplacení.

Autobus, s který jezdí národní tým na zápasyFoto profimedia.cz

Černý kočár Jágra

 BMW X4

Sportovně střižené SUV střední třídy je dost prostorné i pro 189 centimetrů vysokého Jágra. V základní výbavě toho BMW příliš nenabízí, takže se dá čekat, že jde o vylepšený model, který bude mít silnější motor i luxusnější interiér. Královsky prostorný je zavazadlový prostor, jenž pojme až 500 litrů. Jaromír se nechává k zápasům a tréninkům vozit řidičem.

Jágr se vozí v luxusním BMW X4Foto Dan Černovský (Blesk)

Povoz pro mozek týmu

BMW 7

Limuzína mezi vozy. Trenér Vladimír Růžička si však nedopřává služeb osobního řidiče jako to má zařízené Jágr, ale vlastní sedan BMW 7 si i šoféruje. Cena tohoto auta se pohybuje kolem dvou milionů korun. Vyhřívané kožené sedačky a interaktivní displej na palubce je samozřejmostí.

Vladimír Růžička si své BMW 7 řídí zásadně sámFoto Dan Černovský (Blesk)

Čeští hokejisté se radují z vítězství
Čeští hokejisté se radují z vítězství