Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Magie čísel podle numeroložky: Jágr si Crosbyho podmaní!

Autor: neo

Česko vs. Kanada, rovná se velký souboj Jágr vs. Crosby! Jak jejich dnešní souboj vidí očima čísel numeroložka Lenka Suchardová? Optimisticky pro českou star!

„Začátek zápasu a další jeho průběh ovlivňuje mnoho šestek, což jsou čísla společenská a hravá. Bude hodně záležet na atmosféře a divácích, měla by se z toho stát zábavná show, kdy podpora přihlížejících a skandujících dovede konkrétní hráče do jakéhosi lehkého vznášení se a tím s minimální silou a vypětím snadno získají vše, co potřebují, na svou stranu.

V tom je mistr Jágr , který má hravost v krvi, svým intuitivním naladěním dokáže vniknout pod kůži soupeřům a dál si s nimi už jen cíleně pohrává. Proto i den a hodina samotného zítřejšího zápasu nahrávají Jágrovi, který by si to měl užít naplno a vytvořit z toho nezapomenutelné představení.

Crosby na to půjde logicky a technicky připraven. I když bude neústupný a drsný, přece jen to nebude snadné, spíše vyčerpávající, protože hravý Jágr vždy vymyslí nějakou »lumpárnu« a původně nastavené praktiky bude muset měnit a pasovat na aktuální stav. Tímto přístupem, stylem a kolektivnímu stržení má Jágr šanci mít vše pod svou kontrolou.“