Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Viktoriána Petrželu titul pořádně rozšoupl: Striptýz na ulici!

Autor: nem

Fofrník Milan Petržela (31) je šprýmař k pohledání, zvlášť, když má trochu naváto. Při plzeňské oslavě titulu ho nenapadlo nic lechtivějšího, než se na ulici udělat striptýz.

Pár minut před jednou hodinou ranní v noci na úterý si Petržela vybral na striptýz místo pod lucernou kousek od zamilovaného šenku Na Parkánu.

Šel do slipů, o jejichž obsahu by měla mít pojem Petrželova ztepilá láska Jitka. Proč tenhle pohled »pro bohy« nabídl ve fotbalovém pološeru provařenému šíbrovi Martinovi »Chřestýšovi« Svobodovi a jihlavskému manažerovi Josefovi Jinochovi, to ví jen Milan.

Na rozdíl od těch dvou bafuňářů přišla o jeho exhibici procházející děvenka, kterou Petržela oslovil už oblečený, a také dobrý muž, jenž opodál vybíral popelnice. S ním si Milan zařval na počest Viktorie a vrazil mu do ruky nějakou tu pětku.

Inu veselá kopa, které se během zpackané štace v Augsburgu po západočeském dovádění děsně stýskalo. „Tam se každý hned po tréninku nebo po zápase sbalí a jede domů. A já jsem člověk, který partu vyhledává, i to mě táhlo zpátky,“ řekl po návratu z Německa Petržela. Tam jeho fórky neuměli ocenit…

Petržela v debatě na ulici.
Petržela v debatě na ulici.