Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hlášky objevu MS Simona o bramborovém večírku: Klepiš na čtyřech? Jedno pivko ho zmohlo

Autor: ps

Benjamínek českého hokejového nároďáku Dominik Simon (20) zabrousil do nedávné minulosti. Ohlédl se za divokým bramborovým večírkem, na kterém samozřejmě nechyběl. Co řekl o Klepišovi, jenž odešel po čtyřech, o Jágrovi či své přítelkyni?

Rozcuchaný, unavený, oči skleněné. Tak vstoupil Simon do pořadu Limuzína s Mírou Hejdou, který se natáčel krátce po oslavách bramborového umístění českých hokejistů na domácím mistrovství světa.

„Jsem v takovým slavným pořadu a nejsem učesanej ani. Ani gel nemám,“ postěžoval si český reprezentant, když si rukama uhlazoval rozcuch na hlavě. Poznamenaný dlouhým turnajem i pozdější oslavičkou spustil několik hlášek.

„Zapil jsem to decentně, odcházel jsem někdy mezi třetí čtvrtou ráno. Někoho to jedno pivko zmohlo míň, někoho trochu víc,“ narážel se smíchem na parťáka z reprezentace Jakuba Klepiše, který z baru v centru Prahy odešel po čtyřech, což Blesk zaznamenal. „Kuba se rozcvičoval před dalším tréninkem, asi mu trochu nesedlo to jedno pivko. Makal naplno, je to dříč. Byl to prostě těžkej turnaj,“ vtipkoval hráč, jenž pomalu směřuje do zámoří. Zda to bude letos nebo příští rok zatím není jasné.

Hokejista Simon v limuzíně
Video se připravuje ...

Na svém prvním velkém turnaji mezi dospělými mu vyrazila dech vítězná Kanada. Češi jí podlehli 0:2 a nepostoupili do bitvy o zlato. „Proti Kanadě jsem zapomněl hrát hokej, jak jsem všechny ty hvězdy sledoval. Hokejově byli úplně někde jinde,“ kroutil hlavou.

Plný dojmů a zážitků ocenil také to, že oblékl dres ve společnosti legendy Jaromíra Jágra. „Není sranda vidět ho, jak vedle tebe stojí na ledě. Odmalička jsem říkal, jakej je to bůh a pak spolu nastupujem v jednom útoku,“ stále nevěřil, jaký úspěch se mu na začátku skvěle rozjeté kariéry povedl.

»Bažant« nároďáku měl často z dění na šampionátu pusu dokořán. Pak dostal od přítelkyně Adély zpucováno. „Je smutná, že o ní skoro nemluvím. Tak sem na ní aspoň občas koukal na tribunu, ale byl jsem z toho všeho rozhozenej, tak mi to nešlo,“ dělal si ze sebe legraci. Naopak, dvacetiletý talent patřil k ozdobám Růžičkova výběru…

Klepiš ten souboj neustál.
Klepiš ten souboj neustál.