Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdy týmu Premier League z Leicesteru v Thajsku: Porno a rasistické orgie!

Autor: ps

Jestli chtěli dát zachráněné sezoně korunu, tak se jim to vážně povedlo! Hvězdy týmu Premier League z Leicesteru si v Thajsku objednaly na pokoj místní prostitutky, s nimiž měly sex, rasisticky je při tom urážely a dokonce se filmovaly. Video teď shlédlo světlo světa, což způsobilo obrovský skandál!

Tom Hopper (21), Adam Smith (22) a James Pearson (21), tedy syn manažera Leicesteru Nigela Pearsona, si chtěli vyhodit z kopýtka. Tak si během turné po Thajsku v Bankoku objednali na pokoj místní lehké děvy.

Nazí leželi na postelích vedle sebe, nechali se navzájem uspokojovat, volili velmi perverzní praktiky. Už tyto postupy byly za hranou únosnosti, jenže aby toho nebylo málo, orgie si zpestřovali peprnými výrazy a rasistickými urážkami.

Prostitutek byla na hotelovém pokoji celá řada.
Prostitutek byla na hotelovém pokoji celá řada.

Hoppera napadla skvělá myšlenka, vzal do ruky telefon a celou tu »parádu« točil na mobilní telefon. Zachytil skupinový sex, fotbalisté se při něm smáli, komentovali danou situaci. „Hope, za chvíli se s tebou vyměním,“ volali na pana režiséra. Později dívky přinutili, aby si nahé před nimi hrály a prováděli lesbické hrátky. »Chytré kopačky« nahrávku poslaly nejméně jednomu kamarádovi do Anglie, kde záznam začal kolovat. A šířil se rychlostí blesku!

Mladíci, kteří ročně berou desítky milionů korun, si na konci sezony vysloužili prémii 190 milionů korun navíc. Za co? Že nespadli o soutěž níž a dokončili sezonu na 14. místě. „Přežili jsme černé momenty, ale hráči se navzájem podporovali, tím se nám podařilo udržet v Premier League,“ řekl trenér a otec jednoho z hulvátů.

Jak moc si jsou fotbalisté Leicesteru blízcí, ukázala zveřejněná videa. „Dokud se situace pořádně neprošetří, nebudeme ji nijak komentovat,“ vzkázal mluvčí Leicesteru.