Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To nezvládl ani Messi! Šafářová zarmoutila hvězdného přítele soupeřky

Autor: pod

Přestože sedí pouze mezi diváky, je na něj upřena obrovská pozornost. Přítel tenistky Any Ivanovičové Bastian Schweinsteiger svou partnerku velmi emotivně podporuje. Zatím to pomáhalo k výhrám. Jenže tomu je konec. Stopku v semifinále French Open vystavila Ivanovičové Češka Lucie Šafářová a německý fotbalista smutnil.

Tohle se nepodařilo ani argentinským či brazilským fotbalovým hvězdám v čele s Lionelem Messim na mistrovství světa. Lucie Šafářová to zvládla. Zachmuřila jindy vysmátou tvář Bastiana Schweinsteigera.

Na začátku zápasu se přitom hráč Bayernu Mnichov usmíval, jeho láska totiž českou kometu drtila. Ivanovičová vedla nad Šafářovou už 5:2. Scheinsteiger byl často k vidění se zaťatými pěstmi či palci nahoru.

„Je pozoruhodné, jak dokáže Bastian Schweinsteiger tleskat nejhlasitěji ze všech 17 000 diváků,“ všiml si jeho nasazení v hledišti zpravodaj BBC Piers Newbery.

Jenže brněnská rodačka se nevzdala. Úžasnou sérií první set otočila a vyhrála 7:5. Tím pochopitelně rozhodila nejen svoji soupeřku, ale i Schweinsteigera. Stále častěji ho kamery nachytaly smutnícího či s hlavou v dlaních.

A to už se do konce zápasu, který sledoval také slavný francouzský herec Pierre Richard , nezměnilo. Šafářová pokračovala ve velmi dobrém výkonu a po dramatickém průběhu zvládla i druhý set.

Po výhře 7:5 a 7:5 tak může slavit historický postup do finále. Naopak Ivanovičová se Schweinsteigerem teď musí smutnit.

Ano, pojď. Schweinsteiger fandí své přítelkyni Ivanovičové srbsky.
Ano, pojď. Schweinsteiger fandí své přítelkyni Ivanovičové srbsky.