Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Konec velké tenisové lásky Ivety Melzer (Benešové) a Jürgena Melzera: Podvedl ji?!

Autor: top

Game, set, match! Další velká tenisová láska skončila. Iveta Melzer, rozená Benešová (32) a Jürgen Melzer (34) se budou rozvádět. „Žijeme odděleně,“ přiznal Rakušan.

Jiná žena?

Podle spekulací rakouských médií může být na vině jiná žena – rakouská plavkyně a modelka Fabienne Nadarajah (30), s kterou byl prý Melzer nedávno viděn na turnaji v Istanbulu. „Nikdo třetí v tom není,“ dušoval se ale Jürgen v rozhovoru pro časopis Seiten Blicke.

Co na to Iveta? „Samozřejmě bych k tomu měla co říct, ale nestojí mi to za to. Nechci se k tomu přes média vůbec vyjadřovat. Nezlobte se,“ napsala včera Blesku. Člověk nemusí být věštec, aby mezi řádky vyčetl, že se v ní stále mísí pocity velkého zklamání a nejspíš i zrady.

Novomanželé Iveta Benešová a Jürgen Melzer, jak je zachytila kamarádka Michaella Krajiceková
Novomanželé Iveta Benešová a Jürgen Melzer, jak je zachytila kamarádka Michaella Krajiceková

Plánovali děti

Není se co divit. S Jürgenem vypadali ještě do nedávna jako idylický pár. Plánovali rodinu. „Je to aktuální, bavíme se o tom. Ale to se nedá naplánovat. Až to přijde, tak to přijde,“ řekla Iveta Blesku loni na podzim, v době, kdy si zvelebili nové společné bydlení.

Teď bude muset hledat otce svých dětí jinde...

Milenci z Wimbledonu

Byl to příběh jako z Hollywoodu. Láska mezi Ivetou a Jürgenem vzplanula před čtyřmi lety ve Wimbledonu. On tam tehdy dorazil ještě s tehdejší přítelkyní srbskou plavkyní Mirnou Jukič, ale z Londýna už odjížděl zamilovaný do Benešové, s kterou v All England Clubu vyhráli smíšenou čtyřhru!

Jürgen měl už tehdy pověst lamače srdcí světových tenistek. Randil se Slovenskou Cibulkovou i s Ivetinou velkou kamarádkou Nicole Vaidišovou. Ale zdálo se, že Benešová je jeho osudová žena. Vždyť se pouhých 14 měsíců po wimbledonském triumfu vzali – v pátek 14. září 2012 na zámku Laxenburg. „Jsem staromódní, chci, aby to bylo na celý život,“ říkal už předtím rakouský playboy.

Dva roky se zdálo, že to tak skutečně bude. Ona sice ukončila kariéru, ale doprovázela ho po turnajích, bydleli napůl ve Vídni a v Praze, vyznávali si lásku na sociálních sítích, chlubili se zamilovanými fotkami z romantických dovolených. „Každý den jsem vděčná za to, že tě mám,“ napsala Iveta loni při dvouletém výročí sňatku. Třetí už spolu neoslaví...