Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pochvaluje si návrat k tenisu a dovádí na pláži: Sexy Vaidišová vystrčila prdelku!

Autor: ps

Tahle holka si umí návrat k tenisu užívat! Jako dvacetiletá musela Nicole Vaidišová (26) seknout s tím, co ji živilo. Důvodem bylo zraněné rameno, ale i když to nečekala, dala se do pořádku a na okruh WTA se vrátila. V takové formě, že může své dokonalé tělo vystavovat. Na Francouzské riviéře dokonce ukázala opálený zadeček!

Po návratu na kurty si už vyzkoušela několik kvalifikací. Jednou to šlo lépe, jindy hůře, ale Vaidišová je se zlepšující se formou spokojená. Dbá také na důležitý návyk, kterým je potřebná regenerace.

Po vyřazení z turnaje ITF v Montpellieru, vystavila své křivky na pláži ve Francii. Nebála se obléknout vyzývavé plavky. Ty jí odhalovaly pevný zadeček! „Dobrý i špatný týden v Montpellier. Sice jsem prohrála, zato mám zdravé chodidlo. Pár dnů na riviéře, pak už se zase vrátím k tréninku,“ napsala k sexy fotce umístěné na Instagramu.

K postupu z kvalifikace přitom chybělo málo. Češka ztratila v rozhodující sadě vedení 4:1. Rozhodně si ale kvůli tomu nezoufá. Už se těší na další zápasy…

Nicole vystavila své sexy tělo na Francouzské riviéře. Dokonce ukázala opálený zadeček.
Nicole vystavila své sexy tělo na Francouzské riviéře. Dokonce ukázala opálený zadeček.