Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Soukalová motivuje přítele Koukala k medaili: Miláčku, vyhraj, jinak všem ukážu svoje číslo!

Autor: ČTK, iSport.cz

O motivaci navíc má na Evropských hrách v Baku badmintonista Petr Koukal. Jeho přítelkyně biatlonistka Gabriela Soukalová natočila vzkaz, v kterém ho vyzvala, aby získal medaili. Když se mu to nepodaří, prý na facebooku zveřejní své telefonní číslo.

"Milý Péťo, protože zrovna v Baku bojuješ o co nejlepší umístění, rozhodla jsem se, že tě veřejně namotivuju. Protože medailí není nikdy dost, tak jsme si řekla, že pokud mi jednu nepřivezeš, tak zveřejním na facebooku své číslo," uvedla dvojnásobná stříbrná medailistka z olympiády v Soči Soukalová .

Gabriela Soukalová poslala svému příteli Petru Koukalovi vzkaz na Evropské hry do Baku Gabriela Soukalová poslala svému příteli Petru Koukalovi vzkaz na Evropské hry do BakuFoto Repro Facebook.com

Koukalovi se zatím v Baku daří, vyhrál dva zápasy v základní skupině a má již jistý postup do play off. Medaile je jeho cílem.

"Celý život věřím, že medaili z Evropy můžu přivézt. Jednu dobu jsem byl kolem pátého šestého místa v žebříčku a porazil jsem kluky, co medaile udělali. Na ME se mi to doteď nepovedlo. Ale říkám si, že mít evropskou medaili s olympijskými kruhy by bylo možná ještě lepší. Více by se mi to ve vitríně líbilo, je to velká šance," řekl Koukal.

Gabriela Soukalová se chystá na své pěvecké vystoupení
Gabriela Soukalová se chystá na své pěvecké vystoupení

Rozhodla jsem se veřejně motivovat mého přítele Petra na Evropských hrách v Baku: Sledujte jak si Petr Koukal vede na www.olympic.cz/bakuFanděte Český olympijský tým! A díky Jitce Landové, že mi to pomohla natočit :)

Posted by Gabriela Soukalova on 23. červen 2015