Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lyžaři Bankovi to nesviští jen z kopce: V Rakousku ho naháněla policie!

Autor: ps

Testoval nadupané sporťáky, z nichž patrně nevystoupil! O den později (včera) naháněla superrychlého lyžaře Ondřeje Banka (34) v Rakousku policie. Patrně si stále připadal jako na závodní dráze a vyfasoval pokutu za rychlost.

Jak si obuje »lyžáky«, nevidí doleva doprava. Vnímá jen rychlost a to, aby se vešel do vytyčených branek. No, a když se posadí za volant, zdá se, že to má nejlepší český lyžař podobně.

V úterý si reprezentant, který měl v únoru ve středisku Beaver Creek hrozivou nehodu, a šlo mu o život, vyzkoušel pořádně nadupané káry. „Měl jsem možnost naplno otestovat Audi RS3 a RS6. Nejsem žádnej úchyl na auta, ale tohle by bavilo asi každýho!“ napsal na svém facebookovém profilu.

Uběhlo zhruba 24 hodin po testech a hned byl v problémech! Na dálnici v Rakousku mu zřejmě nechtěně spadla noha na plynový pedál, což se samozřejmě nesmí. Překročil rychlost a za zadkem se mu rozsvítily policejní majáčky. „Prý budu viset vedle Hermanna (Maiera),“ zmínil Bank s mračivým smajlíkem v popisce u fotky, jak strážcům zákona předává kartičky s podpisem. „Mínus 50 euro,“ dodal.

Potlučený lyžař Ondřej Bank před pražským letištěm
Potlučený lyžař Ondřej Bank před pražským letištěm