Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rosol s Ochotskou rozesílají oznámení: Svatba je za dveřmi!

Autor: ps

Rozešel se se svým realizačním týmem i trenérem, hrál Wimbledon, teď je zase v Německu. Lukáš Rosol (29) je v jednom kole, do toho je na spadnutí svatba s přítelkyní Michaelou Ochotskou (30). „Už je to za dveřmi,“ řekl tenista Blesku. Jde jen o dny, kdy budou konečně svoji!

Bývalá televizní moderátorka umístila na Facebook fotku, na níž je vidět obálka s iniciály M a L. Jde o svatební pozvánku, kterou se zamilovaný pár chystá v nejbližších hodinách a dnech rozeslat.

Co to znamená? Od chvíle, kdy svatebním hostům dorazí sněhově bílý nazdobený papír, říká se, že do týdne, nejpozději dvou, bude svatba! „Nechci být konkrétní, ale je přímo za dveřmi,“ svěřil se 41. muž světového žebříčku ATP.

Ochotská s Rosolem se chystají rozeslat svatební oznámeníFoto Facebook

I když má za sebou (patrně i před sebou) těžké období a v práci toho má nad hlavu, na den, kdy nasadí Míše prstýnek a řekne ANO, se těší. „Kdo by se netěšil, bude to pro nás významný den. Konečně se z nás stane rodina,“ zasnil se.

Pro českého reprezentanta ale nebude plánovaný svatební obřad premiérou. V roce 2008 si ještě jako mladý klučina bral atletku Denisu Ščerbovou (Rosolovou). Manželství ale vydrželo jen tři roky, což prý teď nehrozí. „Nervy sice trochu mám, ale už jsem jednou ženatý byl. Míša to prožívá víc, pro ni to bude poprvé. Chci, aby se jí to všechno líbilo,“ přeje si tenista.

Přípravy jsou v plném proudu, řeší se spousta věcí, ale ty jdou mimo Rosola. „Všechno si vzala na starost Míša, pomáhá jí agentura, takže já mám relativně klid. Na čem jsme se potřebovali dohodnout, na tom jsme se shodli. Já se soustředím na tenis,“ dodal Lukáš. Tak snad to klapne a bude mít s Ochotskou spokojenou rodinu.

Rodinka na nákupech.
Rodinka na nákupech.