Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr už druhý rok po sobě piluje formu na NHL v Městě hříchu: Vegas je jeho láska!

Autor: ps

Stejně jako si podmanil domácí šampionát v Praze, i Las Vegas mu leží u nohou! Jaromír Jágr (43) se v oblíbené destinaci už druhý rok po sobě připravuje na nový ročník NHL. Tohle vzrušující místo mu dokonale vyhovuje, má vše, na co si vzpomene.

V blikajícím Městě hříchu si hvězda Floridy Panthers morduje veteránské tělo a tradice se nemění. Jak je Jágr zvyklý, i ve Vegas si po večerech nazouvá brusle, nasadí dvacetikilovou vestu a vyjede na led plechové haly Ice Center. Z luxusního hotelu Wynn to sem má jen necelých 15 kilometrů.

Vyšel si na taneček

Únava se ale musí dostat z těla ven, což jde ve Vegas zcela samo. Město s fiktivní Eiffelovkou nebo s náhražkami egyptských pyramid nabízí neomezené množství aktivit, jehož chloubou jsou hlavně cinkající žetony.

Luxusní interiér hotelu Wynn.
Luxusní interiér hotelu Wynn.

A »Džegr«? Vyrazil na taneček! „Trénink, trénink. Ale je důležité si také někdy odpočinout, tak jsem si vyšel za písničkou,“ svěřil se na facebooku, že se na chvíli vrátil do »diskotékových« let.

Setkání s mlátičkami

Na českém mistrovství světa slavná 68 ukázala pěsti, nikdo jí nenahnal strach. Za 21 sezon v NHL měla čest s drsnými mlátičkami, ve Vegas se na ně šla podívat. Borce UFC zavřené v kleci, z nichž stříkala krev, sledoval Jágr z nějaké čtvrté řady.

„Velký večer. Je mnoho sportů, kde podceníš přípravu, nepřipravíš se, jak máš, a nic vážného se nestane. V UFC a podobných sportech si to nemůžeš dovolit, jestli máš rád svůj život. Vždy, když vidím UFC naživo, mám husí kůži,“ komentoval na sociální síti galavečer s vrcholnou bitvou McGregora s Mendesem.

Komu by se vůbec chtělo z »vesmírného« města odjíždět. Jágr tohle místo miluje, proto se jen těžko odhaduje, zda se před sezonou ještě ukáže v Česku.

Tady č. 68 bydlí

Luxusní hotel Wynn v centru Las Vegas je Jágrovým letním domovem.Foto Facebook

Hotel Wynn v srdci Las Vegas si Jaromír Jágr vybral jako svoji letní destinaci. Noc ve standardním pokoji zde vyjde na 6 tisíc korun, za luxusní apartmá se cena vyšplhá až na 24,5 tisíc. „Koupal jsem se ve Vegas v bazénu společně s Jágrem. Bylo to v hotelu Wynn, kde bydlí,“ prozradil Jaromírovo hnízdečko na Twitteru Patrick Parent.