Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

V monackém bazénu přišel čas ochladit zhuntované tělo: Kvitová vystavila své vnady!

Autor: ps

Na letošních major turnajích rozhodně neukázala to, co v ní je, zato v monackém bazénu tenistka Petra Kvitová (25) odhalila hodně. Odhalila se v plavkách před foťákem, bez ostychu vystavila své vnady!

Obhájkyně titulu na letošním Wimbledonu vyhořela, to samé se dá říct o dalších grandslamech (Australian Open či Roland Garros), což odhaluje, že Petra tuto sezonu není v nejlepší formě. Už na začátku roku řekla dost, hodila tenisové nádobíčko do skříně a naordinovala si měsíční odpočinek. Teď po nepovedeném travnatém turnaji se také sbalila a uklidila se s přítelem hokejistou Radkem Meidlem domů do Monaka.

„Je čas relaxovat, hádejte, kde jsem,“ vyzívala své fanoušky na Facebooku, aby tipovali místo jejího pobytu. Každému došlo, že je v malém, sluncem vyhřátém státečku u středozemního moře. „Je čas se trochu zchladit,“ škádlila textem u sexy fotky s »nabitým« hrudníkem.

Tahle pauza ale určitě nebude pro Kvitovou tak dlouhá, jako ta první v letošním roce. Jen co si odpočine, vyrazí na štaci do Ameriky, která na konci srpna vyvrcholí majorem US Open.

Kvitová s přítelem Meidlem na večeři v Monaku.
Kvitová s přítelem Meidlem na večeři v Monaku.