Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pustí fotbalistu Necida z Turecka k porodu? Jsme těhotní oba!

Autor: as

Nemohou se dočkat! První potomek fotbalového reprezentanta Tomáše Necida (25) a jeho krásné manželky Klárky (25) se už pomalu dere na svět. A mladý pár se rozhodl těhotenství zdokumentovat. Jen budoucí hrdý táta neví, zda ho z Turecka k porodu pustí...

Místo těhotenského bříška si dal fotbalista balon, aby se svojí drahou polovičkou ladili. Tak vypadá jedna z ateliérových fotek, kterou manželé Necidovi exkluzivně poskytli Blesku.

„Styling jsem si vymyslela sama,“ prozradila bývalá modelka Klárka. Focení prý bylo pohodové. „A Tomáš byl jako model úžasný, naprosto přirozený. Zřejmě je zvyklý se fotit,“ smála se.

Klára se pyšně fotila v Tomášově dresu.
Klára se pyšně fotila v Tomášově dresu.

Reprezentant Necid se v létě upsal na čtyři roky Bursasporu. A zatímco v Turecku dře na novou sezonu, jeho milá čeká doma na porod.  „Termín mám v polovině srpna. Chtěla bych samozřejmě, aby byl Tomáš u toho, tak snad ho trenér pustí,“ věřila shovívavosti kouče Saglama.

Do Bursy se s miminkem chystá až na podzim po všech povinných očkováních a už ví, jaké bydlení je tam čeká. „Nechala jsem to na Tomášovi a vybral bytový areál s parkem v centru města,“ pochvalovala si.

Budou mít u Necidů doma malého fotbalistu nebo modelku? „Pohlaví víme, ale necháváme to jako překvapení,“ uculovala se budoucí maminka.