Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodí se nový pár? Kiki dostala šokovou terapii, říká nová parťačka

Autor: top

Blondýnka, kterou Blesk ve čtvrtek přistihl při tréninku po boku Kristýny »Kiki« Kolocové (27), je další vynikající plážová volejbalistka Lenka Háječková (37). Nahradí Markétu »Maki« Slukovou (27)?

 Háječková rovněž startovala na OH 2012 v Londýně, kde Kiki a Maki obsadily 5. místo. V páru s Hanou Klapalovou skončily v základní skupině. Obě už jsou teď zasloužilé maminky a Lenka se pomalu přesouvá na dráhu trenérky.

„S Kristýnou jsme kamarádky. Už dřív jsme spolu občas byly trénovat. Tak jsem se nabídla, že jí teď pomůžu s tréninkem, aby se udržela v herním rytmu,“ řekla Blesku Háječková, která stejně jako Kiki nepatří k nejvyšším.

„I kvůli tomu bychom spolu hrát asi nemohly, určitě ne na světové úrovni. Ale řekla jsem jí, že dokud nenajde parťačku, tak si s ní ráda zahraju nebo zatrénuju.“

O budoucnost Kolocové prý strach nemá. „Je spousta zájemkyň, které by s ní chtěly hrát, a ona si musí vybrat tu nejvhodnější. Myslím, že nejspíš to bude někdo z nároďáku klasického šestkového volejbalu,“ odhaduje Háječková, která slavnější kámošce pomáhá i psychicky.

„Kiki dostala od Markéty šokovou terapii, ale určitě ji to nezmění a není natolik znechucená, aby to zabalila. Teda doufám.“

Kolocová má opět chuť do beachvolejbalu.
Kolocová má opět chuť do beachvolejbalu.