Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Slovenský reprezentant Jaroslav Obšut zuří! Trenér Říha mu chodí za ženou

Autor: top

Zdá se, že přezdívka Pytlák na něho sedí opravdu dokonale! Český hokejový kouč Miloš Říha (56) byl na Slovensku přistižen, jak chodí za ženou bývalého reprezentanta Jaroslava Obšuta (39)!

Říha ještě nedávno patřil k horkým kandidátům na post trenéra českého nároďáku. Nakonec se stal koučem účastníka KHL Slovanu Bratislava. A před startem sezony je pořádně zaneprázdněný. „Ještě jsem ani neměl čas zajít do města. Mám spoustu práce v klubu,“ řekl deníku Nový Čas.

Zná ji z Ruska?

Jenže pravda je taková, že ve volných chvílích podniká téměř dvouhodinové štreky autem do 190 km vzdáleného Zvolena do domu robustního obránce Jaroslava Obšuta. Nebylo by na tom nic divného – zkušeného beka, který reprezentoval Slovensko na olympiádě i mistrovství světa, před lety vedl při svém působení ve Spartaku Moskva a Atlantu Mytišči.

Jenže problém je, že Říha tam jezdí, když hokejista zrovna není doma a obdělává místo něho zahrádku jeho vnadné manželky Soni, se kterou má Obšut dvě děti. Jako minulou neděli. Čtenář poslal do Nového Času fotky, na kterých Říha seká trávník, vynáší odpad, zatímco Soňa zalévá květiny. Prostě rodinná idylka...

Rozvádí se

Obšut připouští, že jeho manželství se chýlí ke konci. „Je to tak. Už takřka dva roky se rozvádíme,“ řekl Novému Času. Zda je důvodem Říha, komentovat nechtěl. „Promiňte, ale k panu Říhovi se nebudu vyjadřovat. Můžu říct jen tolik, že s manželkou už delší dobu nežijeme,“ dodal.

Je však patrné, že jen těžko kouše skutečnost, že do domku ve vilové čtvrti, který postavil, chodí jeho bývalý trenér! Ten po tréninku před otázkami na vztah s paní Obšutovou prchnul do kabiny, velmi strohá byla i ona.

Kouč se vymlouval: Ve Zvoleně jsem byl za hráči

Než redaktor Nového Času konfrontoval Miloše Říhu s dotazem na Soňu Obšutovou, odpovídal ochotně. Pak utekl do kabiny...

Říká se, že Slovenky jsou nejkrásnější ženy. Je to pravda?
„To bych neřekl. Všude jsou krásné ženy.“

Ptáme se kvůli obrázkům ze Zvolena, kde vás viděli...
„Byl jsem tam za hráči, které máme v týmu. Byl jsem se s nimi domluvit.“

Takže se Zvolenem vás spojuje jen práce?
„Ano.“

Nic jiného?
„Ne.“

Ani paní Obšutová?
„Nevím, na co narážíte. K tomu nemám co říct.“ (Poté se Říha obrací a odchází do šatny.)

Soňu zdobí výrazné rty.
Soňu zdobí výrazné rty.