Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nový beachvolejbalový pár v akci: Maki bez Kiki (zato s Bárou) poprvé na turnaji!

Autor: vba

Za drsných okolností skončilo před dvěma týdny známé beachvolejbalové duo Kiki a Maki. Markéta Sluková (27), která za rozpadem stojí, však náhradu za Kristýnu Kolocovou (27) našla rychle. S Bárou Hermannovou (25), jež taktéž svůj pár nečekaně opustila, už brázdí turnaje!

Dnes odpoledne se poprvé společně představily na podniku rakouské série ve Wolfurtu. A hned úvodní zápas naznačil, že z této dvojice může vyrůst velká naděje na hry v Riu!

„Jdem na to!“ zařvala viditelně nabuzená Hermannová, pro níž je přesun ke Slukové dle jejích slov životní výzvou. Duel se Švýcarkami Volfvogel - Schmidt sice Maki začala chybou na příjmu, ale pak už to jelo.

Volejbalistky Markéta Sluková a Bára Hermannová poprvé v akci na turnaji v Rakousku.
Video se připravuje ...

Bára parádně zasmečovala, vzápětí přidala eso a nervozita z ní opadla. Češky soupeřky drtily chytrou a přesnou hrou, kterou občas obě prošpikovaly smeči jako z kladiva.

Jen jedna věc jim ještě nešla – oslavy! Když se zpočátku chtěly po vítězném míči obejmout, nevěděly, na jakou stranu to ta druhá chce. A tak z toho vznikl taneček, kterému se obě zasmály.

A radost měly i po premiéře, Švýcarky smetly 21:6 a 21:8 a v sobotu je s největší pravděpodobnost čeká jejich první finále! Kam až společně dokráčí?

Sluková jde na podání.
Sluková jde na podání.