Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Moderátorka Monika Čuhelová je jediná žena fotbalové obrazovky: Flirtují s ní hráči?

Autor: ps

Nakoukněte do soukromí jediné ženy fotbalové obrazovky! Sympatická moderátorka České televize Monika Čuhelová (28) má tenhle sport v krvi a miluje ho. Táta je trenér, chodila s raubířem Petrem Švancarou a už dva roky provází pořadem Dohráno. „Je to splněný sen,“ hlásí s úsměvem.

Už jako malá holčička vstoupila do fotbalového světa. Táta Petr Čuhel byl aktivním hráčem, po smrti maminky v sedmi letech trávila hodně času s babičkou, která uklízela na stadionu za Lužánkami a dokonce místním fotbalistům prala dresy!

„Bylo to těžší období spíš pro lidi, kteří byli kolem mě. Snažili se, aby se mě to nedotklo. Co se týče táty, tak ten to zvládl fantasticky. Byl aktivní hráč, pak trenér, takže často nebyl doma, ale zůstávala jsem s babičkou. Udělali mi takový dětství, že mě to nepoznamenalo. Možná kdyby tady ta máma byla, dělala bych něco normálního a ne fotbal,“ řekla Monika, která po letech bere vše s úsměvem.

Sportovní moderátorka Monika Čuhelová
Video se připravuje ...

Čas šel dál, začala pracovat, v Brně budovala kariéru v rádiu i televizi. Jednoho dne se rozhodla, že zkusí štěstí v Praze. Získala práci ve sportovní redakci ČT, netrvalo dlouho a přiklepli jí práci reportérky/moderátorky.

„Dostala jsem šanci od Pavla Čapka, který jednoho dne usoudil, že bych si to mohla zkusit a zůstala jsem u toho,“ vzpomínala pohledná brunetka, z níž si kolegové ze začátku utahovali. Přeci jen táta pracuje ve vrcholovém fotbale, přítel by profesionální hráč… „Říkali si, no jo, přítelkyně Švancary si myslí, že umí dělat fotbal, tak jí to tu osolíme. Ale později poznali, že jsem pracovitá a dneska jsou mezi námi super vztahy. Je to bez problémů,“ vysvětluje Čuhelová strastiplné začátky.

»Nový svět« ji opět zavedl tam, kde vyrůstala – na fotbalové trávníky. Zpovídá fotbalisty, uvádí souhrn všech zápasů Synot ligy a bez kopání do míče nemůže fungovat. „O fotbale si musím popovídat i doma, jinak by to nešlo,“ varuje nyní zadaná slečna.

Svíčkovou a české omáčky Monika miluje!
Svíčkovou a české omáčky Monika miluje!