Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nedá si pokoj! Courtois opět podváděl, brankář neodolal těmhle čtyřkám

Autor: med

Fotbalový brankář Chelsea Thibaut Courtois je známý proutník. Svoji přítelkyni Martu Dominguez již několikrát podvedl, a i když mu vždy odpustila, nepoučil se. Tentokrát se totiž Belgičanova další oběť, Emily Vanhoutte, ozvala a mladého fotbalistu naprášila.

Belgická modelka Emily Vanhoutte je pořádná kost. Jejím vnadám lze jen těžko odolat. Třiadvacetiletý brankář Chelsea to nezvládl. I když má doma přítelkyni Martu, napsal Emily a začal s ní mít poměr.

„Spatřil mě na jedné soutěži krásy. Napsal mi na Facebook a bylo to. Myslela jsem si, že je svobodný. Nikdy bych si nezačala s mužem, který podvádí přítelkyni,“ napsala do redakce britského deníku The Sun belgická kráska s tou pomstít se Courtosovi.

Není to však poprvé, kdy podvedl svojí přítelkyni. V minulosti například svedl lásku spoluhráče z reprezentace Kevina de Bruyneho a loni na podzim se také provalil jeho postelový románek s jednou španělskou servírkou z doby, kdy ještě působil v Atlétiku Madrid.

Jeho přítelkyně Marta musí mít neskutečnou trpělivost a nervy. Bůhví, zda to bývalému parťákovi Petra Čecha znovu projde.