Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Důkaz, že Ivetě zahýbal! Měla mě varovat jeho minulost, říká Benešová o svém ex

Autor: Jaroslav Šindelář, Tomáš Pokorný

Tak přece je to pravda. Rakouský tenista Jürgen Melzer (34) během manželství s Ivetou Benešovou (32) svou dnes už bývalou ženu podváděl!

Známý sukničkář se dušoval, že za rozpadem čtyřletého vztahu a téměř tříletého manželství s někdejší českou tenistkou, o čemž jako první v červnu informoval Blesk, nikdo třetí není. Jenže teď se ukázalo, že lhal!

Onou » femme fatale « je přitažlivá rakouská plavkyně se srílanskými kořeny Fabienne Nadarajah (30). O jejím milostném poměru s Melzerem se spekulovalo už na konci dubna, kdy byla přistižena, jak mu fandí na turnaji v Istanbulu.

Nadarajah ho pak nyní potvrdila. Na Facebooku totiž zveřejnila fotku, jak se plaví na jachtě po Jadranu s Melzerem a jeho bratrem Geraldem s přítelkyní.

A takhle vyrazila Iveta Benešová na svatbu kamarádky Michaelly Krajicek
A takhle vyrazila Iveta Benešová na svatbu kamarádky Michaelly Krajicek

Nepřiznal se

Sama Iveta o vztahu obou hrdliček neměla tušení. „Já se tomu musím už jen smát. Mně to samozřejmě nepřiznal. Netušila jsem to,“ řekla Blesku.

Sype si však popel na hlavu, že věřila jeho báchorkám o tom, že se záletnictvím skoncoval. „Měla mě varovat jeho minulost...“ lituje teď Iveta.