Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágrova bývalka Puhajková poprvé o vztahu s fotbalistou: Tlustý netlačil na pilu!

Autor: dat

Konečně šťastná! Televizní moderátorka Inna Puhajková (29) poprvé promluvila o vztahu s jihlavským fotbalistou Petrem Tlustým (29). I o tom, proč má exmilenka Jaromíra Jágra (43) slabost pro samé sportovce.

„Seznámili jsme se v prosinci na jednom vánočním večírku, zprostředkovaně přes několik kamarádů a nejvíc mě na něm zaujalo, že netlačil na pilu,“ prozradila Inna deníku Blesk.

Zamilovanost jí kouká z očí! Jediné, co oba momentálně trápí, je nedostatek společného času. „Jsem hodně pracovně vytížená a Petr hraje taky mimo Prahu, tak jsme si hodně vzácní, když se vidíme,“ postěžovala si Puhajková na jediný mráček jejich vztahu.

Inna v minulosti chodila s několika sportovci, sedm let dokonce po boku hokejového boha Jaromíra Jágra. „Oba máme svou minulost a neřešíme ji. Žijeme přítomností, a to je to hlavní,“ má jasno sportovní moderátorka.

Bez sportu nežije!

„Do každého vztahu jdu naplno a přistupuji k němu jako k tomu pravému na celý život,“ popisuje kráska své motto. Inna má vždy za partnera sportovce a sama dnes už ví proč. „Bude to tím, že sama od dětství dělám sport a pak si automaticky vždy vyberu někoho, s kým můžu jít ven sportovat nebo máme společné téma. Nemohla bych mít vedle sebe někoho, koho sport nezajímá,“ vysvětlila Puhajková.

Tlustý vystupuje z auta Puhajkové.
Tlustý vystupuje z auta Puhajkové.