Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Skandál v poháru! Chuligáni Zlína se rvali, ránu dostala i žena

Autor: pod

Naprosto nechutnou scénu viděli fanoušci v moravských Velkých Karlovicích při utkání českého poháru MOL Cupu proti Zlínu. Do areálu vtrhla skupina zakuklených výtržníků a napadla chuligány hostujícího Zlína. Strhla se obrovská mela, ve které dokonce schytala pořádnou ránu do obličeje i přihlížející žena.

Výtržnosti začaly v 75. minutě po gólu domácích, určitě ale nebyly zapřičiněny výsledkem. Hostující Zlín totiž jasně vedl, nakonec vyhrál 6:1. K sektoru hostujících fanoušků totiž pronikla skupinka zakuklenců a ukradla jim vlajku.

Výtržníky údajně byli fanoušci Baníku Ostrava ze Vsetína, kteří jsou se Zlínem znepřátelení. Vznikla obrovská rvačka, ve které padaly pěsti i kopance a tekla krev. Na místo musela být povolána záchranka a policie, posílená o vrtulník, který monitoroval situaci.

Napadl ženu trenér domácích?

Možná trochu ve skrytu hromadné rvačky zůstal nechutný incident, kdy rozzuřený muž napadl ženu. Ta prý souhlasila s výtržníky, na videu je vidět, že jim tleskala. Za to přišla hrozivá reakce, žena dostala tvrdou ránu do obličeje a skácela se ihned na zem.

Útočník ale nejspíš nepatřil k chuligánům ani jednoho tábora. „Bylo tam hodně bitek mezi fanouškama, které by se daly považovat za rovné a "férové". Ale ten, co uhodil tu holku, je trenér B mužstva Velkých Karlovic + Karolinky,“ napsal portálu iSport.cz jeden z diváků, který byl při incidentu na stadionu.

VIDEO | Rvačka i napadení ženy při zápase MOL Cupu

Měl už jeden skandál, když jako pořadatel odnášel na nositkách hráče Valašského Meziříčí při divizním zápase a nadával mu. Následně odmítl zavolat sanitku,“ dodal fanoušek.

Nechutný incident bude mít každopádně dohru, všechno už šetří policie. A na základě videa není těžké „hrdinu“ indentifikovat.

Zlín - Ostrava: Brankář Holý škádlil kotel Baníku, ten rozjel peklo
Video se připravuje ...

Zlín - Ostrava: Řádění fans Baníku přerušilo utkání
Video se připravuje ...