Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Škrtel a spol. klepou EURO na dveře, ale stydí se: Tlumočnice zesměšnila své Slováky!

Autor: ps

Slovenské fotbalisty dnes večer (20:45) čeká s Ukrajinou nejdůležitější bitva sezony, která jim může zaručit postup na EURO do Francie. Jenže po včerejší předzápasové tiskovce prohrávají 1:0! Jejich tlumočnice je pořádně zesměšnila. Co se stalo?

Za připravený stůl s mikrofony se posadil trenér Ján Kozák s kapitánem Martinem Škrtelem a také tlumočnice s jemným hláskem. Její práce spočívala v tom, že měla ukrajinským hostům a novinářům přeložit vše, co trenér s hráčem říkají.

Jejda, jejda! Jenže ta holka vůbec nevěděla, která bije! Už první věty naznačily, že tiskovka bude jeden velký propadák. Když se začala trenéra ptát, co vlastně říkal, Kozák se smál. Pobavily ho kousky, s nimiž se v kariéře jistě ještě nesetkal. Škrtel nevěřícně zíral, co se děje.

„Kdo že může nastoupit? Jak jste to říkal?“ ptala se tlumočnice po každé trenérově odpovědi. To už kouč nevydržel a začal se společně se svým kapitánem smát.

Slováci si před klíčovým kvalifikačním bojem utrhli pořádnou ostudu. Teď záleží na nich, jestli dají této trapné situaci zapomenout a už večer si zajistí postup do Francie…

Video sledujte od času 5:10