Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To jsou ZADKOramata! Čeští lyžaři se pochlubili odvážnou fotkou

Autor: Petr Žaloudek

To by stará Homolková z populární fi lmové série koukala, jaká jsou v italském Livignu panoramata! Čeští běžci na lyžích poslali ze soustředění výhled za všechny prachy.

„Táto, tak co říkáš tomu panoramatu?“ jako by člověk na vrcholu Monte Della Neve úplně slyšel repliku z filmu Homolka a tobolka včetně následné reakce herce Šebánka: „Je to žrádlo!“

Lyžařští reprezentanti Jakub Gräf, Jakub Antoš a Petra Nováková se pochlubili svým vymakaným pozadím. „Holé bílé zadnice,“ připsali exhibicionisté k obrázku.

Fotbalistky Brondby Kodaň slavily double velice pozoruhodným způsobem
Fotbalistky Brondby Kodaň slavily double velice pozoruhodným způsobem

Neztratila se

Lyžaři v italském středisku makali před novou sezonou. Omlazená reprezentace si kromě běžecké dřiny v kopcích, najíždění kilometrů na kolečkových lyžích a focení lechtivých snímků našla čas i na prestižní fotbalový zápas.

Češi vyzvali tým norského lyžařského fenoména Pettera Northuga a utrpěli těsnou prohru 1:2. Trenéři přesto z šestnáctidenního kempu odjížděli spokojení. „Vždycky byl jeden trénink těžší, intenzivní a druhý v rovnoměrném tempu,“ uvedl kouč mužského mančaftu Lukáš Krejčí, který zároveň vede i nadějnou Novákovou.

„Petra šla tréninky s muži a musím říct, že se mezi nimi vůbec neztratila,“ pravil trenér. Při pohledu na obnaženou fotku mu nelze než dát za pravdu.