Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Záhada! Baroš za 500 tisíc v Boleslavi nehraje: Kolem Jarolíma chodí po špičkách

Autor: nem

Bary, kde jsi? Šest kol Synot ligy, titěrných 109 odkopaných minut a gól? Ani ťuk! Angažmá Milana Baroše (33) na středočeském sídlišti v Mladé Boleslavi má prapodivnou příchuť.

Zbyla z bombastického přestupu věhlasného internacionála do Mladé Boleslavi jen manžeta do převodovky vozu z montážní linky Škodovky, která to, včetně Milanovy měsíční gáže odhadované na 500 000 korun, všechno platí?

Kuloáry letí zvěsti, že rázný trenérský bard Karel Jarolím (59) a mýty opředený čarostřelec Baroš si do náručí nepadli „Já vím, že se kolem mě pořád o něčem mluví, jenže nic za tím nehledejte. Měl jsem lehčí zranění lýtka, vynechal jsem dva tři tréninky, ale jsem v pohodě. Svůj sobotní start proti Teplicím ale samozřejmě nechám na trenérovi,“ pověděl včera Blesku Milan Baroš.

No právě. Když si »Samorost Karel« něco vezme do hlavy, tak přes to nejede vlak... „Milan Karla respektuje. Chodí kolem něj po špičkách jako ostatní hráči,“ řekl Barošův manažer Pavel Paska. „Nechtějte po mně, abych chodil do kabiny a něco vám o ní vyprávěl. Milan k nám přišel s tréninkovým mankem, což jsem věděl, ale dohání ho. Když říkám, že se nám vyplatí, tak to platí. Ukáže to, jinak by tady nebyl,“ pravil boss »Bolky« Josef Dufek. No, tak zítra u lajny a žádné Hynku, Viléme, Jarmilo, ale Milane, Karle, Josefe...

Mladá Boleslav - Sparta: Pád Milana Baroše ve vápně
Video se připravuje ...

Liberec - Mladá Boleslav: Milan Baroš jde do hry
Video se připravuje ...

Útočník Milan Baroš přijel do Vítkovic s Mladou Boleslaví, aby vyhrál ve třetím kole Synot ligy nad Baníkem Ostrava. To se mu nepovedlo, duel skončil 2:2.
Útočník Milan Baroš přijel do Vítkovic s Mladou Boleslaví, aby vyhrál ve třetím kole Synot ligy nad Baníkem Ostrava. To se mu nepovedlo, duel skončil 2:2.