Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ježkova odpověď fanouškům Plzně: Na jejich zdraví si dám i do druhé nohy

Autor: vba

Tvrdý kalibr vytáhli příznivci Plzně, kteří se postavili za svého exkapitána Davida Limberského (31), proti paralympionikovi Jiřímu Ježkovi (40). Utahovali si z jeho postižení! Jak jim šampion odpověděl?

Ježek zkritizoval Limberského, který poté, co v opilosti boural, slavil gól do sítě Příbrami napodobováním řízení. Handicapovaný cyklista, jenž v mládí o nohu přišel právě při nehodě, o reprezentačním obránci pak nepřímo prohlásil, že trpí inteligenčním znevýhodněním.

Bezmezná podpora

Limberského za jeho počínání Viktoria potrestala vysokou pokutou a odebráním kapitánské pásky. Fanoušci ale za svým miláčkem bezmezně stojí dál! V sobotním zápase proti Liberci (2:1) proto vytáhli obří choreo, na němž Ježkovi vrátili úder!

„Ježek má vztek, že nemůže pít i do druhý nohy!“ stálo na urážlivém transparentu. Když se Blesk zeptal vedení Plzně, co si o počínání diváků myslí, tiskový mluvčí Pavel Pillár jen odvětil: „Klub k tomu žádné vyjádření nemá.“

Ježkova reakce na plzeňské fanoušky.Foto Facebook

Na zdraví

Zato sám paralympionik bere situaci s humorem. „Díky fanouškům Viktorie Plzeň za vtipnou reakci na moji kritiku chování D. Limberského. Mám radost, že humor ještě žije,“ napsal Ježek na svůj Facebook a ještě si přisadil, že se na jejich zdraví napije i do druhé nohy.