Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Biatlonistka Soukalová vypustila první hit: Chci chlapa po STKáčku

Autor: pan

Že to na lyžích a s puškou umí, o tom se mohli fanoušci již mnohokrát přesvědčit. Biatlonistka Gabriela Soukalová to však dokáže rozbalit i jako zpěvačka, což v minulosti také několikrát ukázala. Poprvé se však dvojnásobná olympijská medailista vytasila s vlastním textem písně. 

Videoklip s názvem STK-áčko má za cíl podpořit projekt jejího partnera a badmintonisty Petra Koukala , který se zaměřuje na boj s rakovinou varlat a především prevencí. Přítel Gabriely Soukalové právě s touto nemocí v minulosti úspěšně bojoval. 

"Nazpívat vlastní písničku, to je můj splněný sen. Vždycky jsem chtěla něco takového udělat a teď se to povedlo. Do této doby jsem jen přezpívala písně známých interpretů, abych zabila nudu, ale že jednou budu mít vlastní píseň, to nikdo nečekal," říkala spokojená biatlonistka.

Hlavní zásluhu na novém singlu mají autoři Arnošť Frauenberg a Jaro Cossiga, kteří za Soukalovou s nápadem podobnou píseň nazpívat, přišli. "Plně jsem jim důvěřovala. Šli do toho s velikým nadšením a elánem. Skladba se mi líbila ve všech směrech - textově i stylově. Byla jsem nadšená," říká brzy šestadvacetiletá biatlonistka.

VIDEO: Podívejte se na píseň Gabriely Soukalové

Píseň je podle autorů duetem zpěvu a beatboxu, který s českou reprezentantkou nazpíval Petr "Nasty" Cerha. "S Gabčou se mi spolupracovalo výborně, je to velmi chytrá holka," říkal pěvecký parťák Soukalové.

Z výkonu své přítelkyně byl nadšený i samotný Petr Koukal. "Gábina měla k zpívání vždycky hodně blízko a teď to mohla ukázat. Když jsem viděl to její nadšení v očích, měl jsem radost, že ji vidím takhle šťastnou."

„Říkáme si, že když by to pomohlo zachránit byť jedinou osobu, jediný život, tak to všechno za to stálo. Chlapi to bohužel nemají tak, jako my ženský, že chodíme na preventivní prohlídky a dbáme o své zdraví asi víc. Já bych byla hrozně ráda, kdyby se chlapi naučili tenhle rituál taky. Kdyby to mezi ně prostoupilo tak jako mezi ženský,“ uzavírá Soukalová.

Biatlonistka Gabriela Soukalová s přítelem Petrem Koukalem
Biatlonistka Gabriela Soukalová s přítelem Petrem Koukalem

Soukalová o nahých fotkách: Překvapily mě samé pozitivní ohlasy
Video se připravuje ...