Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na co si Ronaldo nejvíc potrpí? Na zápasy létá v tomhle luxusu

Autor: ps

Zapomeňte na to, že létá I. třídou! Hvězdný Cristiano Ronaldo (30) potřebuje ke svému životu luxus, a to i v případě, když se vydá reprezentovat milované Portugalsko. Svoji zhýčkanou prdelku musí posadit do privátního letadla.

Zemi z jihu Evropy táhne na EURO 2016 do Francie. Už jen jeden bod Portugalcům stačí, aby si ho zahráli. A Ronaldo, který si v posledních čtyřech zápasech španělské ligy ani neškrtl, odcestoval na dvojzápas s Dánskem a Srbskem soukromým érem. Potrpí na vysokém standardu!

V Madridu nasedl do nablýskaného privátního letadla s koženou postelí, mramorovým obložením a samozřejmě televizí. Mávnutím prstu si může podobných letadel koupit několik, s platem kolem půl miliardy ročně si vlastně může koupit, co chce.

Přesto o sobě tvrdí, že není na peníze. „Pro mě je nejdůležitější rodina, na prvním místě syn. Pak je to fotbal, ten pro mě znamená opravdu moc a až někde pak jsou peníze,“ svěřil se v minulosti.

Cristiano si ale s náklady vrásky nedělá. Nemá problém pohostit i nejbližší přátele, zaplatit za hotel je pro nejlepšího fotbalistu světa maličkost. I když se cena za noc pohybuje u cifry 380 tisíc korun, jako tomu bylo v Miami, kam se rád vrací.

Soukromým letadlem cestuje proto, aby měl klid. Považuje se za introverta, společnost nevyhledává. „Privátní lety využívám často. Kdysi to ročně hodilo asi 180 tisíc liber (6,6 milionu korun), teď ani nevím,“ prohlásil v jednom z rozhovorů.

Ale co, takový luxus si člověk, jenž je v daném oboru nejlepší, zaslouží. Ať je na venek jaký chce…

Ronaldo cestoval na dvojzápas s Dánskem a Srbskem soukromým letadlem.
Ronaldo cestoval na dvojzápas s Dánskem a Srbskem soukromým letadlem.