Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Šafářová randí s řeckým trenérem. Víme, kdo je její nový přítel!

Autor: Jaroslav Šindelář

Konečně zdravá, a zase zamilovaná! Tak lze popsat poslední klíčové události v životě české tenistky Lucie Šafářové (28). Možná jste si té dosud neznámé vousaté tváře v televizním přenosu z Turnaje mistryň včera všimli. Při zápase Lucky se Španělkou Muguruzou vyčnívala v jejím boxu mezi rodiči a trenérem Robem Steckleym.

Šafářová už o den dříve připustila, že jí v Singapuru fandí nový přítel. Prozradila ale jen pár indicií – že je to Angličan s řeckými kořeny a vyučuje tenis. To ale stačilo k tomu, aby Blesk vypátral, že jeho jméno je Nicholas Tzekos (31). Mezi přáteli na Facebooku ho má totiž Lucčin kouč Steckley.

„Vy jste teda dobří detektivové!“ vzkázala Šafářová s úsměvem Blesku. Jak dlouho s Nickem chodí, Šafářová neprozradila. Jisté je, že se byl v létě podívat v Česku. Začátkem srpna si totiž na Facebook pověsil fotku, na níž pózuje pod koněm na Václavském náměstí.

Další kouč Tzekos je už druhým tenisovým koučem, do něhož se Lucka zakoukala. Loni jí krachl roční vztah s americkým trenérem Troyem Hahnem. Letos na jaře pak měla krátký románek s jistým Tomášem z Brna. Od French Open, kde se slavně probila do finále, byla oficiálně nezadaná.

To už ale neplatí a při zápasech jí teď z lóže znovu drží palce i »pan Božský«. „Psychická pohoda je strašně důležitá pro každého hráče, my ženské to pořebujeme o to víc,“ řekla Šafářová ČTK. A na Lucce je vidět, že je nyní opravdu v pohodě.

Nicholas Tzekos (třetí zleva) sleduje utkání Lucie Šafářové na Turnaji mistryň
Nicholas Tzekos (třetí zleva) sleduje utkání Lucie Šafářové na Turnaji mistryň