Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lékařka Eva Carneiro se ukázala v sexy šatech. A hrozí Chelsea soudem

Autor: ČTK, iSport.cz

Na hřišti při zápasech Chelsea už neuvidíte. Bývalá lékařka anglického velkoklubu Eva Carneiro se připomněla fanouškům alespoň během vyhlašování cen Best of Africa v Londýně, kam dorazila v sexy šatech. Je to poprvé, co se objevila na veřejnosti od chvílie, kdy se objevily zprávy, že její spor s Chelsea míří podle britských médií k soudu. Doktorka, která z klubu odešla po kritice trenéra Josého Mourinha, se totiž s vedením nedohodla na odstupném.

Právníci Carneiro proto podali stížnost, podle které dala lékařka výpověď kvůli porušení smlouvy ze strany zaměstnavatele. Záležitost podle agentury Reuters může stále vyřešit mimosoudní vyrovnání, pokud se tak ale nestane, bude o případu rozhodovat soud.

Carneirová opustila Chelsea krátce poté, co ji Mourinho ostře zkritizoval při zápase anglické ligy se Swansea, protože se mu nelíbilo ošetřování Edena Hazarda ve třetí minutě nastavení. Jeho tým totiž po vyloučení brankáře Thibauta Courtoise musel hrát jen v devíti.

Lékařka spolu s fyzioterapeutem Jonem Fearnem okamžitě po incidentu skončila u prvního týmu a posléze dala výpověď. Mourinho byl vyšetřován kvůli údajným hrubým a sexistickým nadávkám, Fotbalová asociace ho ale obvinění zbavila.

Lékařka Eva Carneiro vyrazila na předávání cen Best of Africa v Londýně ve svůdných šatech
Lékařka Eva Carneiro vyrazila na předávání cen Best of Africa v Londýně ve svůdných šatech

2436237:gallery:true:true