Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ronaldova filmová premiéra. Zářili Ferguson, Mourinho i krásné ženy

Autor: iSport.cz

Užíval si úchvatný večer. Cristiano Ronaldo v Londýně oficiálně představil nový dokumentární film, který mapuje část jeho jedinečné fotbalové kariéry. Trojnásobný majitel Zlatého míče si vychutnával akci na Leicester Square, kde nechyběla řada velkých osobností světového fotbalu.

Fotografové se na červeném koberci mohli ucvakat. Hlavní hvězdou večera byl Cristiano  Ronaldo,  obklopený rodinou a svými nejbližšími, kteří mu pomohli v jeho fotbalové kariéře. ¨

V Londýně se sešla opravdová sportovní smetánka. Nechyběli trenéři Alex Ferguson, José Mourinho či Carlo Ancelotti, současní hráči jako Radamel Falcao či někdejší plejeři Gary Neville a Louis Saha. Přišly i další populární tváře a celebrity.

Všichni byli zvědaví na to, jak bude vypadat nový dokumentární film s jednoduchým názvem Ronaldo, který byl v pondělí večer slavnostně uvedený do kin. Ronalda natáčeli 14 měsíců na hřišti i v soukromí a vznikl zajímavý snímek přibližující život globální sportovní celebrity.

Cristiano Ronaldo a legendární trenér Alex Ferguson
Cristiano Ronaldo a legendární trenér Alex Ferguson

VIDEO: Ronaldoval selfie se zástupy věrných fanoušků

"Ten film by měl ukázat, jak se chovám ve svém domě. S mým synem, přáteli, rodinou. Myslím, že to bude zajímavé. Jsou tam smutné, šťasné i zábavné momenty. Fanoušci to budou milovat," slíbil Ronaldo.

Hvězdný střelec Realu Madrid přiletěl do Londýna ve výtečné náladě. Fotil si selfíčka s fanoušky, na všechny strany rozdával úsměvy a ochotně si vyprávěl se svými hosty.

Nedělní prohra Realu 2:3 na hřišti Sevilly už byla dávno zapomenuta. "Samozřejmě jsem z té prohry pořád trošku naštvaný, ale dneska to sem nechci tahat. Jde o jeden z nejdůležitějších dnů mého života. Jsem šťastný a chci si to dneska užít," tvrdil třicetiletý borec.