Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Komentátor Hrdlička po rozchodu s Borhyovou ztratil mozek? Nepoznal prince Williama!

Autor: ps

Že by mu ty pařby, které spustil po rozchodu s moderátorkou Lucií Borhyovou (37), vymazaly paměť? Podle toho, co sportovní komentátor Michal Hrdlička (26) předvedl za mikrofonem při přátelském zápase Anglie s Francií, je to dost pravděpodobné. Nepoznal prince Williama!

„Potvrdilo se, že na dnešním zápase bude i britský premiér David Cameron. Měl by tady být i princ William,“ soukal ze sebe Hrdlička v úvodu přímého přenosu na programu Nova Sport 2. Jenže v těch okamžicích běžely na obrazovkách záběry prince Williama, jak v rukou nese věnec věnovaný obětem pátečních teroristických útoků v Paříži!

Jen těžko uvěřitelné scéně ještě nasadil Hrdlička svojí neprofesionalitou a neznalostí státních ikon korunu: „Takže právě Cameron spolu s trenéry Hodgsonem (Anglie) a Deschampsem (Francie) přinesli před tímto zápasem věnce přímo na trávník,“ povídal s naprostou vážností, když vévodou z Cambridge označil za anglického premiéra.

Hrdlička - Nova Sport
Video se připravuje ...

Po rozchodu s hvězdou Novy Borhyovou, s níž má Hrdlička dceru Lindu, se prý jeho život hodně změnil. Návštěvy barů a nočních podniků se staly pravidelností, rodinu, dá se říci, zanedbává.

Že by mu ponocování a s ním spojené »radovánky« vymazaly tolik mozkových buněk, že už si ani nepamatuje, kdo je princ William? Respektive, že ani neví, jak vypadá…

Princ William uctil památku obětí pařížského teroru
Princ William uctil památku obětí pařížského teroru