Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čech, Sáblíková, Kadeřábek a spol. v kalendáři bez opony: Slavní a vyzubení!

Autor: ps

Petr Čech s Ester Ledeckou vyzubení od ucha k uchu, Filip Jícha nese na zádech »Maki« Slukovou, drsná Martina Sáblíková dovádí s bojovným Martinem Fuksou. Nový kalendář Sport Investu pro příští rok je nabitý k prasknutí!

Už popáté dali v největší české sportovní agentuře dohromady zvučná jména, aby se pochlubili, koho ve svém ranči mají. Fotograf Ondřej Pýcha se opět chopil role tvůrce a jeho ruce zachytily známé tváře v neobvyklém rozpoložení.

„Chtěl jsem promíchat sportovce všech disciplín, což se běžně stává vlastně jen během olympiády. Někteří z aktérů se potkali skutečně úplně poprvé,“ prozradil Pýcha, co se dělo v zákulisí.

Sportovce známe soustředěné, při úspěchu i šťastné, ale tak trochu jinak, než jak se jeví na černobílých fotografiích. Jako by Čechovi a spol. někdo vlezl do soukromí!

Sáblíková drží pod krkem kajakáře Fuksu, hokejoví reprezentanti Palát, Mrázek a Hertl laškují. Gólmana Čecha dráždí sexy dračice Ester Ledecká, Hradilkovi s Krausem uletěly včely. Netradiční mix dvanácti měsíců je plný smíchu, štěstí, spokojenosti, nadšení i očekávání. Snad tedy bude rok 2016 přesně takový…