Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Je to vůbec možné? V Itálii bude pískat ligu tahle sexbomba!

Autor: mik

Prdelku vyšpulit, prsa vypnout! Bývalá modelka Claudia Romani (33) miluje bikiny, ovšem bude se muset trochu přiobléct. Tahle přítulná kočička má totiž pískat italskou ligu.

To aby si čutálisti na Apeninském poloostrově před zápasem dohodli plichtu, sedli do kroužku a ona jim v přiléhavém rozhodcovském dresu zatancovala! Vždyť kdo by se obtěžoval fotbalem, když ho bude bystrým okem »sjíždět« tmavovlasá štramanda s píšťalkou. Ta si zatím v době volna užívá u oceánu.

Claudia se svými přednostmi ráda pochlubí.Foto Facebook

„Jejda. Zkusila jsem se na pláži trochu opálit, ale hned po deseti minutách mě vypátrali,“ vynadala Claudia naoko novinářům během odpočinku na Miami.

Kratochvíle v Americe však možná brzy vymění za šichtu doma. Úspěšně totiž složila zkoušky pro dvě nejvyšší italské fotbalové soutěže, takže je možné, že brzy vyrazí do akce.

„Běhání po hřišti se všemi těmi hráči, rozhodování, to je zkrátka neodolatelná šance,“ dodává vnadná kráska. Jen aby borci v Sérii A vůbec dohráli. Karet za řečnění se sudím by totiž mohlo být tuze moc.

Prdelku má Claudia výstavní!Foto Facebook

Trable slečen rozhodčích

Televizní moderátorka doplatila na to, že je moc krásná.Foto Twitter
Katarina Sreckovič (25)

Svůdnou televizní moderátorku musela bělehradská televize stáhnout z fotbalových reportáží, protože si trenéři stěžovali, že je příliš atraktivní a rozrušuje jejich hráče na hřišti.

Bibiana Steinhaus (36)
Bibiana byla první ženskou rozhodčí v německé bundeslize.Foto archiv Blesk

Německou rozhodčí v roli čtvrté sudí vloni objal kolem pasu během ligového mače nervózní kouč Bayernu Pep Guardiola. Ten pak měl opletačky se svazem pro »fyzické napadení«.

Drobná rozhodčí Massey-Ellis teď narážky fotbalistů neposlouchá, odpočívá na mateřské.Foto archiv Blesk
Sian Massey-Ellis (30)

Poté, co anglická čárová sudí odpískala několik sporných ofsajdů, bylo jí doporučováno, že protože je žena, měla by jí být vysvětlována ofsajdová pravidla mnohem podrobněji.

Fotbalisté v Itálii si budou užívat tyto křivky.
Fotbalisté v Itálii si budou užívat tyto křivky.