Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kameraman se jí podíval pod sukni. Šarapovová ho chtěla zabít pohledem!

Autor: bko

Splnil sen mnoha fanoušků. Kameraman při exhibici tenisových družstev v japonském Kobe nahlédl pod sukni Marie Šarapovové. A od ruské hvězdy schytal pořádně mrazivý pohled, kritikou ovšem nešetří ani někteří fanoušci.

V Japonsku se minulý týden rozběhl nový ročník ligy tenisových exhibic s účastí těch největších hvězd. Mezi nimi vévodí právě Maria Šarapovová . A ruská kráska také strhává největší pozornost. Ne vždy jí je ale příjemná…

Zajímavý záběr pod sukni tenisové krásky Marie Šarapovové
Zajímavý záběr pod sukni tenisové krásky Marie Šarapovové

Hned při prvním zápase, ve kterém nastoupila ve smíšené čtyřhře s Francouzem Pierre-Huguesem Herbertem, jí kameraman zajel záběrem pod sukni. Ruská kráska mu na oplátku věnovala vražedný pohled, víc se ale nenechavcem, který to na internetu schytává i od některých fanoušků, nenechala rozházet.

Zápas proti dvojici Sania Mirzaová a Rohan Bopanna stejně jako následující dvouhru se Samanthou Stosurovou vyhrála. Na celkové prohře jejího týmu Legendary Japan Warriors s Indickými esy to nicméně nic nezměnilo. Bojovníkům se v International Premier Tennis League vůbec moc nedaří, zatím prohráli všech pět střetnutí.