Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prsatá ozdoba? Takhle kráska mezi elitou golfistek odpověděla kritikům!

Autor: bko

Její účet na Instagramu má téměř půl milionu sledujících. Golfistka Paige Spiranac (22) tam totiž pravidelně publikuje snímky svého výjimečně krásného těla. I proto se na ní snesla vlna posměchu poté, co dostala pozvánku na svůj první turnaj mezi profesionálkami. Čtyři měsíce potom, co dostudovala vysokou školu a rozjela profesionální kariéru, se totiž Paige ocitla na exkluzivní akci v Dubaji, čtvrtém nejlukrativnějším turnaji sezony. Jak tahle sympatická blondýnka kritikům odpověděla?

„Byla to nejhorší noc a den v mém životě,“ napsala si Spiranac na Twitter po prvním kole Masters v Dubaji. V něm dosáhla na solidních 77 ran, tedy 10 nad par hřiště a zařadila se na 94. místo ze 108 hráček.

Blondýnka Paige Spiranac mimochodem hraje výborně golf
Blondýnka Paige Spiranac mimochodem hraje výborně golf

„Nebyla jsem úplně vyděšená, ale nervózní rozhodně. Musela jsem na to myslet pár posledních měsíců. Teď je to úleva, když to mám konečně za sebou, a těším se na druhé kolo,“ popisovala Paige, která zaznamenala i své první birdie (jedna rána pod par), ale i double boogey (dvě rány nad par).

Kritikům, kteří jí předpovídali ostudu a propadák, tak ukázala, že golf umí minimálně obstojně, navíc ve druhém kole se stále zlepšuje. A co by vzkázala svým fanouškům na Instagramu? 

„Buďte na mě hodní. Vím, že 77 není to nejlepší skóre, ale překonala jsem 80. Vím, že se o to lidé vsázeli, říkali, že to nemůžu dát. Minimálně pro sebe jsem toho ale dosáhla,“ těšilo mladou golfistku, o které rozhodně ještě uslyšíme. A určitě ji s radostí uvidíme!