Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Závidět může i Šarapovová… Dokonalý zadeček slovenské krásky Cibulkové

Autor: zab

Na tuhle sezonu by raději Dominika Cibulková zapomněla. Díky zranění odehrála jen 35 zápasů a ani na turnajích se jí moc nedařilo. To je však již minulostí. Rodačka z Bratislavy se už pilně připravuje na nový rok a jako místo pro nabrání té pravé formy zvolila prosluněnou Floridu.

Bývalá světová desítka své fanoušky jako už tradičně zásobuje na sociálních sítích celou řadou snímků a videí, kde ukazuje nejen své tenisové umění, ale i nezpochybnitelné vnady. 

Výjimku neudělala ani na Floridě. Šestadvacetiletá tenistka potěšila své příznivce snímky zobrazující její dokonalé křivky. A zdaleka ne poprvé.

Na prvním místě je však samozřejmě tenis. "Na Floridě je v tomto čase výborné počasí, připravuje se zde celá řada tenistek. V akademii Chris Evertové můžeme dle vlastního uvážení používat kurty i posilovnu. Všechno potřebné máme na jednom místě," popsala Cibulková podmínky přípravy.

Finalistka loňského Australian Open však již má za sebou i část soustředění doma ve vysokých Tatrách, kde si pro změnu vyzkoušela vysokohorské podmínky. Podívejte se na nej sexy fotky, které slovenská kráska uveřejnila na své facebookové stránce.

Tomuhle pohledu odolá málokdo...
Tomuhle pohledu odolá málokdo...

Tomuhle pohledu odolá málokdo...
Tomuhle pohledu odolá málokdo...