Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak se zasnoubila Kvitová? Byla ve sprše a Meidl čekal s krabičkou

Autor: ČTK, bk

Udělali velký životní krok. Česká tenistka Petra Kvitová a hokejista extraligového Třince Radek Meidl se zasnoubili. Dvojnásobnou wimbledonskou šampionku požádal o ruku její přítel, s nímž tvoří pár rok a půl. Jak zasnoubení probíhalo, popsala zamilovaná dvojice v Magazínu MF Dnes, pětadvacetiletá hráčka to potvrdila i ráno na svém twitterovém účtu.

Žádostí o ruku těsně před pražským finále Fed Cupu v polovině listopadu Meidl Kvitovou překvapil. "Nečekala jsem ji tak brzo. I když jsem tušila, že se něco chystá. Překvapení mu totiž moc nejdou," řekla Kvitová Magazínu. "Prstýnek jsem na začátku ani nenosila a holkám v týmu jsem to prozradila až po vítězství, aby se zbytečně nemluvilo o něčem jiném," dodala.

Meidl, jenž hraje za extraligový Třinec, o zásnubách několik týdnů rozmýšlel. O jeho úmyslech věděla jen manažerka Kvitové, s níž konzultoval velikost prstýnku. "Byl jsem nervózní, přišel jsem domů po zápase, Petra byla ve sprše a já už to nemohl vydržet. Zase by mi někam odjela. Tak jsem na sebe hodil sako, ona vylezla v pyžamu, čistila si zuby, ještě měla skoro pastu u pusy, já držel v ruce krabičku...," popsal velký okamžik Meidl.

Šťastný pár ale zatím na svatbu nespěchá. "Příští rok ne, nemusíme ji mít úplně do roka a do dne. Kamarádka teď měla svatbu, já jí svědčila, všechno si plánovali sami, tak jsem viděla, jaká je to práce. U nás budu plánovat spíš já než Radek," upřesnila Kvitová.

Rozesmátá Petra Kvitová s přítelem Radkem Meidlem na vyhlášení ankety Zlatý kanár, kterou podruhé v kariéře vyhrála
Rozesmátá Petra Kvitová s přítelem Radkem Meidlem na vyhlášení ankety Zlatý kanár, kterou podruhé v kariéře vyhrála