Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoce sportovců! Jágrovi nabídli zubaře, jiní slavili v baru

Autor: ps

FOTO | Doma, venku, českým sportovcům je všude hej! I na Štědrý den a podle toho, čím se na sociálních sítích pochlubili, Vánoce trávili po boku nejbližších. Našli se i tací, kteří den trávili v baru, někdo se vydal na výšlap a Vampola doporučil Jágrovi typ nových zubů!

Parádní Vánoce má za sebou hokejista Liberce Petr Vampola. Tradiční vtipálek totiž zavzpomínal na svého kamaráda a parťáka z reprezentace Jaromíra Jágra. Pod stromečkem našel novou protézu, kterou hned na dálku slavné 68 ukázal.

Terčem žertíku byly 4 ztracené zuby ze zápasu s Ottawou. „Mám pro Jardu Jágra dobrého zubaře. Teď mě dělal zuby a jsem opravdu spokojený,“ vyvěsil se na Facebooku jako totální »kolozub«. Ikona z NHL měla z obrázku jistě radost.

GALERIE: Jak slavily sportovní hvězdy letošní Vánoce

Manželé Berdychovi si u stromečku jistě připomněli říjnovou svatbu v Monaku.
Manželé Berdychovi si u stromečku jistě připomněli říjnovou svatbu v Monaku.

U vánočního stromečku se potkala tenistka Lucie Šafářová s rodinou, čerství novomanželé Tomáš a Ester Berdychovi, tenisová dvojčata Kristýna a Karolína Plíškovy nebo fotbalista Lukáš Vácha s přítelkyní Markétou.

Golfistka Klára Spilková se po Štědrém dnu možná malinko motala. Pokud vypila tu obrovskou láhev, s níž se pochlubila na svém facebookovém profilu, léčí se pravděpodobně z pořádné kocoviny. „Buďte v klidu, pijte víno a dejte se nějaký šneky,“ přála fanouškům.

Pro někoho možná netradičně pojala 24. prosince olympijská vítězka Eva Samková. V nezvykle teplém počasí vyrazila s partou na výšlap do kopců a skal na buřty! „Klasický vopejkačky na Štedrej den! Přeju Vám všem spoko Vánoce!“ vzkázala snowboardcrossařka.

Snad jsou všichni spokojení!