Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Ewa Farna jako brankářka Sparty?! Fanoušci Třince se zlobí

Autor: pta, iSport.cz

Známé jméno viděli fanoušci v O2 areně při úterním utkání hokejistů Sparty s Kometou Brno také o přestávce. Na led vyjela populární zpěvačka Ewa Farna v brankářské výstroji. Tím, že na sebe vzala dres pražského týmu, ale naštvala fanoušky Třince, jako jehož fanynka se ukázala v minulosti.

Farna při přestávce čelila samostatným nájezdům, jednou dokonce vychytala i pokus zraněného domácího hokejisty Jana Piskáčka. „Vždycky jsem chtěla zaplnit O2 Arenu, akorát trošku jinak,“ smála se zpěvačka, která předala i cenu pro nejlepší hráče utkání.

Její vystoupení ale vzbudilo ohlas i v Třinci, kde pro její "přestup" do Sparty nemají moc pochopení. Ocelářům zpívala hymnu před začátkem finálové série s Vítkovicemi v sezoně 2010/11, kdy zatím naposledy slavili titul a prezentovala se jako jejich příznivkyni.

Vzkaz na facebookových stránkách třineckých fanoušků byl výmluvný: „Milá Ewičko, po tom, co si dneska předvedla, bychom Ti rádi sdělili, že ve Werk aréně již nadále nejsi vítána, proto se tam už neukazuj. Děkujeme,“ Pod tímto příspěvkem se mezi příznivci rozjela živá diskuze, v níž našla Farna řadu zastánců i odpůrců. "Třinci fandím, ale tohle jste přehnali!! Nakonec jeden osobní vzkaz pro toho, kdo to napsal: Jste docela ubohý, a nečekal jsem to,“ napsal třeba Petr Beňák na obranu Farné.

Zpěvačka známá v Česku i Polsku je k vidění na sportovních akcích často. Loni zpívala na velkolepém zahájení házenkářského MS v Kataru, v minulosti vystoupila po boku sprinterské superstar Usaina Bolta na mítinku Zlaté tretry.

Jeden z nájezdů Ewa Farna na Spartě i zneškodnila
Jeden z nájezdů Ewa Farna na Spartě i zneškodnila

SESTŘIH: 21. kolo extraligy, HC Sparta Praha - HC Kometa Brno 9:3
Video se připravuje ...