Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bláznivá tenisová móda v Austrálii. Síťovka i každá bota jiná

Autor: Patrik Vacek
  • Na Australian Open není o zajímavé modely nouze

    Až se z toho fanouškům točí hlava kolem. Tenisové hvězdy si připravily na první grandslam sezony hned několik překvapení, co se týče módy. Češka Kristýna Plíšková například triko s nebezpečně hlubokým výstřihem. Francouz Benoit Paire má zase při zápasech na každé noze jinak barevnou botu a velký zmatek čeká diváky při hře dvou tenistek, které podporuje stejná oděvní společnost.

  • Petra a její pruhované klony



    To je zmatek. Hned na dvacítku tenistek včetně Petry Kvitové obléká na kurtu úplně stejný outfit. Hráčky spolupracující s oděvní firmou Nike nafasovaly totožný pruhovaný model s bílou sukýnkou a divákům u televize i na kurtu to přidělává vrásky na čele, kdo se má vyznat v tom, která je která.

    Ve stejných šatech se na turnaji představily například i kanadská hvězda Eugenie Bouchardová, Němka Sabine Lisická, Američanka Madison Keysová a malá Italka Sara Erraniová. A štěstí jim rozhodně nepřinesly. Až na Keysovou všechny na turnaji už vypadly. 

    Někdy v tom může mít fanoušek trošku zmatekFoto sport

  • Paire se zvláštním párem bot

    Že by se inspiroval filmem Velký blondýn s černou botou? Francouzský tenista Benoit Paire hrál v Austrálii se stejnou značkou tenisek, ale každou má v jiné barvě. Na levé noze ho zdobila červená bota a na pravé černá. I on však na turnaji skončil, dohrál už v prvním kole.

    Benoit Paire se na Australian Open prezentoval každou botou v jiné barvěFoto profimedia.cz

  • Matteková v síťovce

    Jednou z nejvýstřednějších hráček na okruhu WTA je Američanka Bethanie Matteková Sandsová. Ráda hraje v podkolenkách a hlavně v bláznivých pestrobarevných modelech, které si sama navrhuje. V Melbourne se předvedla v síťovaném triku. Před porážkou od Češky Denisy Allertové v 1. kole ji ale neuchránilo.

    Bethanie Matteková-Sandsová si na extravagantních oblečcích potrpíFoto EPA

  • Kristýno, pozor na výstřih!

    Dvojčata Plíškovy se nestydí. Předvedla to jak Karolína, která zvolila odvážný výstřih na vyhlašování ankety Zlatý slavík, tak i druhá ze sester Kristýna. Ta poutala vnady na kurtu v Melbourne.

    Firma Lotto jí poslala dres, jenž při hře opravdu hodně odhaluje. Měla by si dát pozor, aby nedopadla jako Petra Kvitová. Kvůli ní musela před pěti lety právě na Australian Open měnit úhly kamer televizní společnost, aby divákům neukázala něco navíc. Smolné vyřazení od portorické hráčky Puigové jí však od podobných starostí zbavilo.

    Kristýna Plíšková skončila na turnaji ve druhém koleFoto ČTK

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###