Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výstřední krasobruslař Johnny Weir: Manžel mu zničil kabelku za statisíce

Autor: pv

Když se dva homosexuálové perou, odnese to kabelka jednoho z nich. Alespoň takhle to dopadlo v případě partnerské dvojice krasobruslaře Johhnyho Weira po rozchodu Victorem Voronovem. Výstřednímu sportovci totiž jeho druh napsal fixou na kabelku za stovky tisíc korun sprostý vzkaz Fuck you!

Weir a Voronov se vzali v prosinci roku 2011. Krasobruslař si liboval, že konečně už nežije v hříchu. Jejich vztah byl ale po sňatku pořádným peklem. „Musím si na manželství zvykat, jsem hrozný pedant, solitér, uzavřený člověk a je pro mě hrozně těžké někomu otevřít svůj život a domov. Oba neustále bojujeme o to, kdo bude ve vztahu nosit kalhoty,“ prozradil bronzový medailista z MS.

Jeho pedantství vyvrcholilo natolik, že svého partnera dokonce i při jedné z mnoha hádek pokousal a šel za napadení k soudu! Byla mu pak nařízena léčba, aby se lépe ovládal a dokázal krotit své emoce.

Extravagantní krasobruslař Johnny Weir se svou oblíbenou kabelkou
Extravagantní krasobruslař Johnny Weir se svou oblíbenou kabelkou

Léčbu by potřeboval ale i jeho bývalý manžel. Ze žárlivosti napsal Weirovi fixou na luxusní kabelku Birkin od značky Hermes sprostý výraz Fu*k you! „Jestli chceš něco mého zničit, tak si vyber levnější věci, než moje birkinky,“ vzkazoval mu tehdy rozezlený Weir.

Vzácný módní doplněk totiž neztrácí na hodnotě. Naopak jeho cena časem roste. Dá se koupit od 12 tisíc dolarů (300 tisíc Kč) až po 223 tisíc dolarů (5,5 milionu korun) a právě s vulgárním vzkazem podle sběratelů cena za oranžovou birkinku krasobruslaře ještě víc vzrostla.

Soud nakonec osudnou kabelku přiřkl při rozvodu Voronovovi, ale musel z ní nechat odstranit svůj hanlivý výtvor, aby taška neměla ještě větší cenu, než před jejím pořízením.