Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zneužívají mě, zlobí se Soukalová. Vyhlásila boj falešným účtům

Autor: bko

Česká biatlonová hvězda Gabriela Soukalová se rozhodla zasáhnout proti falešným účtům na sociálních sítích. Naštvaly ji totiž stránky, které se za ni vydávají a drze prý odpovídají fanouškům jejím jménem a dokonce si s nimi domlouvají schůzky.

Soukalovou situace hodně trápí, píše na svém facebookovém profilu, který je prý jediný na sociálních sítích. „Nemám žádný jiný na Facebooku, Twitteru, Instagramu, ani na dalších sítích, které ani neznám,“ napsala se smajlíkem.

Podle vedoucí ženy Světového poháru existuje spousta fanouškovských stránek, kde se píše o jejích výsledcích či se sdílejí články o ní. „Za tuto přízeň děkuji a vážím si jí,“ říká Soukalová. „Existují ale i falešné stránky a účty na sociálních sítích, které se za mne bez jakéhokoliv respektu vydávají,“ přechází k jádru problému.

Jaká byla reakce parťaček Lucie Charvátové na její výpadek ve střelbě, který pak v cíli obrečela? Pohledy mluví za vše, Gabriela Soukalová se už dívat
Jaká byla reakce parťaček Lucie Charvátové na její výpadek ve střelbě, který pak v cíli obrečela? Pohledy mluví za vše, Gabriela Soukalová se už dívat

„Mám dokonce zprávy, že některé stánky za mne odpovídají lidem i ve zprávách a domlouvají si s nimi třeba i schůzky a různě je mystifikují o mé osobě. To mi přijde už hodně přes čáru a dost nebezpečné,“ zlobí se Soukalová.

„Rozhodla jsem se proto, že si nechám tuto stránku ověřit a požádám o zrušení všech stránek, které o mne budou psát v "ich formě" a jasně se neoznačí v názvu, hlavní fotce a popisku stránky jako NEOFICIÁLNÍ či FANKLUBÁCKÉ,“ upozorňuje česká biatlonová jednička a dává fanouškům čas do konce ledna. Jinak prý může dojít ke zrušení stránek. „Mrzí mě to, ale věřím, že výše popsané důvody slušní fanoušci chápou,“ dodává „jediná pravá Gábina Soukalová“.

Musím se vám svěřit s jednou věcí, která mě trápí. Tohle je můj jediný oficiální účet na sociálních sítích. Nemám žádný...

Zveřejnil(a) Gabriela Soukalova dne 26. leden 2016