Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nenechala se Karolínou zahanbit: Sexy Kristýna Plíšková se vyprsila!

Autor: ps

Jejich podání »trhá« soupeřkám ruce, napěchované výstřihy zase způsobují zástavy srdce! Na Slavících s tím začala Karolína Plíšková (23), ale její sestra Kristýna (23) se sexy odvetou nenechala dlouho čekat. Svojí výbavičku vystavila v růžových šatech.

„Zábavný den s kamarádkami,“ napsala Kristýna na sociální síti ke snímku, na němž stojí krásně namalovaná a v šatech s obřím výstřihem. Okamžitě to vyvolalo bouřlivou odezvu vzkazů a hodnocení.

Namlsaní ctitelé jí okamžitě zahrnuli zprávami, jak moc je sexy a jak jí to sluší. Jsou mezi nimi i tací, kteří mají co dělat, aby se udrželi. „Donatela Erekcionova,“ napsal k fotce fanoušek od nickem mgrosek1.

Takhle se Kristýna pochlubila. Vyprsila se jako její sestra na Slavících.
Takhle se Kristýna pochlubila. Vyprsila se jako její sestra na Slavících.

Tím, že se Kristýna baví mimo kurt, dává zapomenout také na situaci z letošního Australian Open, kde měla 5 mečbolů. Jenže ani jeden nevyužila. S Portoričankou Monicou Puig padla po boji ve třech setech. „Stane se, že člověk blbě prohraje. Hloupý je, že to bylo na grandslamu,“ komentovala svůj výkon po zápase, v němž zaznamenala rekordních 31 es!

Dvojče Karolíny si s tím určitě poradí. Má jasné cíle, takové mače patří ke sportovnímu životu. „Co nejrychleji to dostanu z hlavy, nebudu myslet ani na ty mečboly,“ tvrdí Kristýna.

Pokud bude větrat fanouškům hlavy provokativními fotkami, pak má velkou šanci, že na špatné tenisové chvíle zapomene. Kdo by se taky při čtení komentářů u jejích fotek nepobavil…